IŠČE SE SKRITI ZAKLAD NAŠE MLADOSTI

Govori se (obstaja govorica), da so na prejšnjih prizoriščih srečanj "tretje vrste" bile prisotni neidentificirani storilci, ki so uporabljale tisto čudno škatlico, v kateri živi majhen človeček in hitrimi potezami čopiča nariše fotografijo, ko pritisnete gumb na njej.

Obstaja pa tudi sum, da te neznane osebe "tretje vrste", ki so verjetno v veliki meri sumljive moralne drže, škodoželjno skrivajo dokazno gradivo, v izogib morebitnemu javnemu posmehovanju.

Gre za tiste "skrite zaklade" iz prejšnjega stoletja, ki slišijo na ime "fotografske slike".

Ker nepreverjenih govoric ne moremo pustiti, da se širijo ne nadzorovano, naprošamo vse vpletene osebe v tej zgodbi, da se aktivirajo v iskanju "skritega zaklada".

V interesu javne varnosti in morale objavljamo tiralico za

SKRITIM ZAKLADOM NAŠE MLADOSTI

Nagrada za osebo, katera priskrbi največ dokaznega gradiva je zbirateljski srebrnik
"Trias, življenje v vodi "
   
NOMINALNA VREDNOST 20€
Za najbolj koristno informacijo za izsleditev dokaznega gradiva pa naložbeni srebrnik
"Avstralska Kookaburra"

NOMINALNA VREDNOST 1$

Ker se zavedamo, da je dokazno gradivo (skriti zaklad) še iz časov, ko je tehnologija bila bolj analogna, ne pričakujemo da bo dokazno gradivo že v elektronski obliki.

Torej pobrskajte po arhivih svojih prostorov, izkopljite ga in sporočite, da imate sled ali mogoče dokazno gradivo. Za ostalo bo poskrbela dežurna ekipa.

Kontakt dežurne ekipe : dezurni@8e.si

Nagrade bo možno prevzeti na naslednjem srečanju, ko jih bomo, upajmo imeli komu podeliti.

Za malo dodatne vzpodbude imamo spodaj primer, s kakšnim žarom in zanosom se je treba lotiti kopanja za "skritim zakladom".VSE JE RES IN VESOLJCI OBSTAJAJO !!!

An educated person is one who has learned that information almost always turns out to be at best incomplete and very often false, misleading, fictitious, mendacious - just dead wrong.

Treznost ali prisebnost ni pogoj za sodelovanje.

HOME